Fira Guia't





Del 21 al 25 de març, torna la FIRA GUIA’T del Vallès Oriental en format virtual

Orientació personalitzada, xerrades i taules d’experiències virtuals, informació sobre l’oferta de formació post-obligatòria... i més!

Els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de març se celebrarà la XIII edició de la Fira Guia’t, una fira d’orientació acadèmica impulsada per al Xarxa TET (Transició Escola-Treball) del Vallès Oriental.

La Fira Guia’t s’adreça principalment a aquelles persones que estan en procés de finalitzar els seus estudis obligatoris i s’han d’enfrontar a la pregunta “Què vols fer?”. És el moment de traçar camins i itineraris formatius i conèixer quines possibilitats educatives existeixen, una etapa que sovint genera angoixes i pressions.

La Fira vol ser, i d’aquí el seu títol “Guia’t”, un espai d’orientació i acompanyament adreçat principalment a les persones joves del Vallès Oriental. Tot i així, també s’ofereixen recursos per a persones de més edat que vulguin cursar estudis obligatoris, famílies i professionals.

Enguany, i per tercer any consecutiu, la Fira Guia’t es torna a celebrar en format virtual, mitjançant el portal web www.firaguiat.vallesoriental.cat.

Les activitats més destacades de la Fira són els següents:

ORIENTACIÓ EDUCATIVA Espais d’atenció individualitzada a càrrec de professionals de l’orientació educativa de la comarca. S’ofereixen dues tipologies d’atenció:

XERRADES I TAULES D’EXPERIÈNCIES JOVES VIRTUALS Programació de diferents xerrades adreçades a joves, professionals i famílies.